Unapređenje poslovanja sufinancirano je financijskim sredstvima iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

PODACI O PROJEKTUIME KORISNIKA: Obrt za proizvodnju i trgovinu Frigo Pivčević

NAZIV PROJEKTA: Nabava dijagnostičkog sustava u svrhu jačanja konkurentnosti obrta

KRATKI OPIS PROJEKTA: Projekt je u potpunosti usklađen sa svrhom poziva odnosno poticanjem poduzeća u svrhu jačanja konkurentnosti budući da će se provedbom projekta realizirati investicija u proširenje kapaciteta postojeće poslovne jedinice.Ulaganje u proizvodne kapacitete modernizirati će proizvodni proces i pridonijeti poboljšanju poslovanja.Investicija na koju se odnosi ovaj projektni prijedlog se sastoji od osnovne projektne aktivnosti a to je ulaganje u povećanje proizvodnih kapaciteta.

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA: Cilj je povećati učinkovitost poslovanja i konkurentnosti obrta uvođenjem dijagnostičkog sustava.Ostvarenjem cilja povećati će se razina kvalitete proizvoda i usluga koje obrt nudi što će pridonijeti većoj potražnji za istim te dodatnim zapošljavanjima.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 106.543,89 kn

IZNOS POTPORE: 71.597,49 kn

RAZDOBLJE PROVEDBE: 12.09.2017-12.01.2019

KONTAKT OSOBA: Mate Pivčević

Naša misija

Naša misija je klijentima osigurati najkvalitetniju uslugu te u potpunosti zadovoljiti njihove potrebe.

Kako bi smo to postigli kontinuirano ulažemo u opremu ali i ljudske resurse koji su neizostavan faktor kvalitetne usluge i zadovoljstva klijenata.