Unapređenje poslovanja sufinancirano je financijskim sredstvima iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

O nama

FRIGO PIVČEVIĆ - tradicija kvalitete

Već dulje od 20 godina (od 1992.) Frigo Pivčević pruža usluge ugradnje i servisa kamionskih rashlada te auto klima. Da bi smo našim klijentima osigurali najkvalitetniju uslugu te u potpunosti zadovoljili njihove potrebe vršimo i servis te distribuciju rezervnih dijelova originalne kakvoće, najpouzdanijih svjetskih brandova poput AVA COOLING, ALEX ORIGINAL, CARRIER, KRIOS, THERMO KING.

 

Kontinuirano ulaganje u opremu te ljudske resurse kao i dugogodišnja tradicija u obavljanju djelatnosti danas čini Frigo Pivčević jednim od najpouzdanijih pružatelja usluga u automobilskoj djelatnosti u Splitsko – dalmatinskoj županiji te u regiji. Tomu prvenstveno doprinosi naša predanost klijentima te njihovo zadovoljstvo pruženim uslugama. Od značajnijih klijenata posebno bi smo mogli izdvojiti:

Sa željom da pomognemo našim klijentima da maksimalno zaštite svoja omiljena prijevozna sredstava (automobile, motocikle, brodove, helikoptere), kao i druge artefakte od negativnog vanjskog utjecaja tijekom zime, ljetnih vrućina ili pak transporta, nudimo inovativnu i jedinstvenu uslugu zaštite termo – stiskajućom folijom koja se zove Shrink Bink.

Ukoliko trebate bilo koju od navedenih usluga ili pak samo savjet stojimo vam u potpunosti na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte putem telefona, e maila ili se pak dođite uvjeriti osobno da je Frigo Pivčević uistinu Tradicija kvalitete!

Naša misija

Naša misija je klijentima osigurati najkvalitetniju uslugu te u potpunosti zadovoljiti njihove potrebe.

Kako bi smo to postigli kontinuirano ulažemo u opremu ali i ljudske resurse koji su neizostavan faktor kvalitetne usluge i zadovoljstva klijenata.