Unapređenje poslovanja sufinancirano je financijskim sredstvima iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Brodska zaštita Shrink Bink 

Brodska zaštita Shrink Bink Inovativno je rješenje za zaštitu brodova, motocikala, strojeva, helikoptera te automobila na hrvatskom tržištu.

 

ShrinkBink pruža najbolju zaštitu za Vaš brod?

Priprema Vašeg broda za zimsko skladištenje, kao i za plovidbu nakon zime, zahtijeva mnogo posla. No ukoliko omotate Vaš brod termo-stiskajućom folijom, posao je drastično manji i što je vrlo važno Vaš brod ostaje čišći mnogo duže. Također, kako brod nije izložen vremenskim utjecajima, njegov vijek trajanja se znatno produljuje.

 

Kako?

U postupku koristimo ShrinkBink materijal koji garantira ekološki prihvatljivo i pouzdano rješenje. ShrinkBink se stisne oko linije broda tako da savršeno prijanja - gotovo da nema mjesta između vanjske linije broda i folije te tako vjetar ne može napraviti štetu na Vašem brodu. Kod običnih cerada mjesta između linije broda i cerade je znatno više te je puno veća mogućnost nastanka štete na površini broda trljanjem i grebanjem. Kod cerada također s vremenom nastaju ulegnuća, pa tako i lepršanje na vjetru, što kod ShrinkBink folije nije moguće. Na foliju se postavlja nekoliko pokrova za ventilaciju, ovisno o veličini broda. Dizajnirani su kako bi osigurali izvrsnu ventilaciju broda, a ujedno održavaju unutarnji pritisak neutralnim. Također je moguće izraditi otvor/vrata kako bi se omogućio nesmetan pristup unutrašnjosti broda.
Sistem omotavanja ScrinkBink materijalom dizajniran je da izdrži jednu do dvije godine iako je iskustvo pokazalo da su brodovi i nakon stajanja vani i više od 5 godina još uvijek bili vodonepropusni. Svaki tip broda je moguće omotati termo folijom, uključujući jedrilice i motorne brodove. Brodovi ostaju odgovarajuće ventilirani i rizik od propadanja je drastično smanjen.

 

Što se sve može zaštititi na ovaj način?

Omotavanje termo folijom nije ograničeno na brodove - možemo omotati gotovo sve što poželite zaštititi od vanjskih utjecaja uključujući velike strojeve, helikoptere, automobile i ostale objekte koji se transportiraju, vanjske znamenitosti koje trebaju izdržati vanjske utjecaje tijekom zime, itd.

Сonsectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea.

Fotogalerija

 

Naša misija

Naša misija je klijentima osigurati najkvalitetniju uslugu te u potpunosti zadovoljiti njihove potrebe.

Kako bi smo to postigli kontinuirano ulažemo u opremu ali i ljudske resurse koji su neizostavan faktor kvalitetne usluge i zadovoljstva klijenata.